Welkom bij het restaurant Al Parma, casa madre

Restaurant Al Parma is al jaren een vaste waarde in Leuven en hoe kan het ook anders: dit is een typisch Italiaans restaurant waar seizoensgebonden gerechten en flamberen centraal staan!

De keuken volgt de seizoenen: asperges, mosselen, wild, … worden hier op Italiaanse wijze bereid. Bovendien is flamberen de specialiteit van het huis: probeer zeker eens de geflambeerde scampi’s of de filet pepe crema flambé. Alle gerechten worden in de zaal geflambeerd, echt de moeite waard! Als dessert kunt u uiteraard genieten van heerlijke crêpes flambées, met een niet te missen Irish Coffee bijvoorbeeld.

Bovendien wil restaurant Al Parma het zijn bezoekers extra gemakkelijk maken: wie hier dineert, geniet van gratis parking in de onmiddellijke nabijheid van het restaurant. Bovendien beschikt deze zaak over een toilet voor mindervaliden op het gelijkvloers. Kortom, u wordt hier steeds in de watten gelegd!

Op zonnige dagen is het tevens heerlijk vertoeven op het gezellige terras! Redenen genoeg dus om zeker eens een bezoekje te brengen aan dit unieke adresje…

Dit is het seizoen van de asperge ! Ontdek onze suggesties !